Конфіденцйність і безпека

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ДАНИХ

ТОВ «СМАРТ ФІНЕКСПЕРТ» (далі – Товариство) - власник доменного імені smartfinexpert.com.ua, а також авторського права на наповнення цього веб-сайта відповідно до законодавства України з авторського права, якщо інше не було чітко визначено в окремих випадках. Це авторське право поширюється на всі матеріали, опубліковані на веб-сайті, а також будь-які матеріали, які можуть бути видалені чи змінені Товариством.

Цей веб-сайт має виключно інформаційне значення. Товариство не несе відповідальності за можливі наслідки використання інформації на сайті.

Для Вашої зручності сайт може містити посилання на інші веб-сайти. Товариство не несе відповідальності за точність, повноту та зміст інформації на таких веб-сайтах.

Для збору та аналізу інформації про те, як Ви використовуєте наш веб-сайт, ми можемо застосовувати відповідне програмне забезпечення. Отримані відомості допомагають нам удосконалювати веб-сайт з урахуванням потреб користувачів. Програмне забезпечення, що використовується Товариством для збору даних, не збирає та не зберігає персональні дані відвідувачів, а також не використовує та не ділиться даними нашої аналітики.

У разі отримання Вами доступу до будь-якої частини веб-сайта Товариства, вважається що Ви ознайомилися та погодилися з цими правилами використання та збереження конфіденційності інформації.

Користуючись сайтом, Ви приймаєте умови цієї політики конфіденційності та даєте згоду з тим, що дана політика конфіденційності може час від часу змінюватися.

Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці сайту. У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних послуг чи сфер нашої діяльності.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Наша Політика конфіденційності (далі – Політика) щодо збору та використання персональних даних передбачає прозоре розкриття інформації про цілі та способи обробки персональних даних.

Наша Політика передбачає збір виключно тих персональних даних, які необхідні для досягнення визначених цілей, і ми запитуємо у наших клієнтів виключно ті персональні дані, які суто необхідні у таких цілях.

Якщо нам необхідно обробляти персональні дані для надання наших послуг, ми звертаємося до наших клієнтів із проханням надати необхідну інформацію відповідним суб'єктам даних щодо їх використання.

Юридичні підстави обробки

Якщо обробка даних, які ми отримуємо у зв'язку з наданням послуг нашим клієнтам, необхідна для виконання юридичного обов'язку, наприклад, передбаченого податковим законодавством або необхідністю документального оформлення та підтвердження факту надання професійних послуг, обробка даних здійснюється відповідно до юридичного обов'язку. Якщо обробка вказаних вище персональних даних здійснюється в інших цілях, в тому числі не зазначеними вище, ми керуватимемося законними інтересами (наприклад, надання наших послуг) або згодою, якщо така згода була запитана у суб'єкта даних.

Зберігання даних

Ми зберігаємо персональні дані, які ми обробляємо, протягом часу, необхідного для досягнення мети, з якою вони були зібрані (у тому числі відповідно до вимог чинного законодавства або нормативно-правового акту).    За відсутності спеціальних правових, регуляторних або договірних вимог, базовий термін зберігання нами відомостей та іншої підтверджувальної документації, сформованої під час надання послуг, не перевищує 10 років.